About Ms Kingflower

Ms. Kingflower Productions, met als oprichter Renate Koningsbloem, is al sinds de jaren 80 actief als soulzangeres. Ze begon als zangeres op school en won verschillende talentenjachten waarin ze met haar zwoele soulstem de harten van het Surinaams publiek won. Ze heeft duidelijk haar sporen achtergelaten in de Surinaamse showbizz met haar eigen shows in Hotel Torarica. Daarnaast heeft ze, in diverse shows, het podium gedeeld met Oscar Harris, Jules Fullington, Louis Windzak, Denise Jannah etc.… Nadat ze in 1989 het Ladies Songfestival won, is ze vertrokken naar Nederland. Ook in Nederland liet het zingen haar niet los, dus deed ze mee met diverse talentenjachten, waarvan ze steevast de 1 prijs won. Ze heeft 3 jaren in een bigband gezongen met songs van “Tower of Power”. Bovendien was ze lid van de formatie “The Glamour Ladies” onder leiding van de bekende Amerikaanse zangeres Donna Lynton. Renate is ook actief als leadzangeres van “2 Black Gospel Choirs”. Met dit koor is ze 2 keer naar New Orleans en 1 keer naar Nashville (Tennessee) geweest.
Vanwege haar liefde voor Soul muziek heeft ze hierdoor een zeer uitgebreide repertoire weten op te bouwen. Met name soul, blues, disco en gospel komen op de voorgrond. Maar bovenal verrast ze haar publiek altijd met de Golden Soul nummers.
Ms. Kingflower Productions is vanaf 2014 begonnen met haar eigen producties t.w:
– The Story Of Etta James
– The Christmas Reunion Party (i.s.m El Mejor)
– The 80th & 90th Disco Party (locatie Paramaribo met lokale artiesten)


*Privé: Renate is ondernemer en heeft al 14 jaar een goed lopend thuiszorg bedrijf. Daarnaast heeft ze een eigen stichting voor verbeterde positionering van migranten ouderen in Utrecht en omgeving. Renate heeft 3 kinderen en woonachtig in Utrecht.

* Hobby’s: kickboksen, yoga, koken, zingen en tuinieren.
* Motto: “Al doet een ander je kwaad, blijf goed doen!”
* Rolmodellen: Maya Angelou, Oprah Winfrey, Michelle Obama
* Inspiratie: mensen die wat te vertellen hebben en weten waarover ze praten.

Info

Wij zijn nog een klein productiebureau en financieren alles uit eigen zak, waardoor wij eventuele sponsor initiatieven zeker niet afslaan. Mocht u daartoe bereid zijn, neem dan contact met ons op via  info@mskingflower.com. Wij hebben nog zeker meer koor op onze zang en zullen u met meer producties verwennen. Ook voor onze kleintjes hebben wij op Valentijnsdag een mooi concept bedacht. Binnenkort meer hierover.

ARCHIEF

LOG IN ADMIN